PKN
Protestantse wijkgemeente Credo te Rotterdam-Zuid
 
Publiciteit Publiciteit

Informatie vanuit de wijkgemeente treft u op deze website aan.

In Kerk op Zuid worden intervieuws en achtergrondinformatie gegeven. In Zuidwijk, Open Hofkerk en Vredeskerk  verschijnt Gaandeweg. U kunt zich hierop abonneren  

 
Gaandeweg Gaandeweg
Zuidwijks Kerknieuws is Gaandeweg geworden
 
lees meer ยป
 
Berkhoutbericht Berkhoutbericht
 
 
Als nieuwe pastor in de Open Hof wil ik mij in Gaandeweg aan u voorstellen. Wellicht kent u mij als de kerkelijk werker in opleiding die al geruime tijd aan de Open Hof verbonden is door de stage die ik in de gemeente mocht lopen vanuit de opleiding aan de CHE. Zo niet dan stel ik mij bij deze aan u voor als Ad Berkhout, woonachtig te Ridderkerk en getrouwd met Marjan. Wij hebben 4 zoons en hoe leuk, 4 kleindochters. Gaandeweg is mijn leven veranderd van werker in de weg- en waterbouw naar werker in de kerk. Gaandeweg het leven komt een mens soms tot de ontdekking dat er een andere weg bewandeld moet worden dan de ingeslagen weg. Gaandeweg is er de verandering ontstaan van werken met bouwmaterialen naar werken met mensen in ontmoeting met God. Gaandeweg is uit de stageperiode een verbondenheid met de Open Hof ontstaan die resulteerde in het doen van veel vrijwilligerswerk. Gaandeweg is er een vacature ontstaan in de Open Hof voor 18 uren pastoraat waarop ik  gesolliciteerd heb. Ik ben blij en dankbaar dat dit geleid heeft tot een benoeming als pastor in de Open Hof. Gaandeweg het jaar zullen wij elkaar ontmoeten in gesprekken, kerkdiensten, Bijbelstudies, gezamenlijk eten en andere activiteiten. Laten wij er gezamenlijk voor bidden dat God ons wil zegenen, om gaandeweg met Hem, gemeente te zijn in een vruchtbare samenwerking.   
 
Hartelijke groet Ad Berkhout. 
 
 
Open Hofkerk binnen

 
Credokerk

 
Credokerk van binnen

 
Orgel Open Hof

In de Open Hof staat een prachtig Vierdag orgel. meer
 
Open Hof

 
ANBI
http://www.protestantsekerk.nl/steunons/ANBI/Veel-gestelde-vragen/Paginas/Veel%20gestelde%20vragen.aspx
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.