WELKOM WELKOM

Welkom op de website van de Protestantse Wijkgemeente Slinge.

Scriba wijkgemeente Slinge
mw. Grieta Stravers,
Strevelsweg 1038, 3083 LX tel. 06-55188761

Open Hofkerk

Middelharnisstraat 153-A
3086 GJ Rotterdam
tel. 010-480.20.33

Contactpersoon voor Pendrecht en Heijplaat

Mw Renkema-Lagendijk
Vlissingenplein 28
3086 GZ Rotterdam
Tel 010-4800995

Scherpenhoek 5,
3085 EH Rotterdam
tel. 010-480.85.01

Zondagsbrief Zondagsbrief

vanaf vrijdag staat hier de nieuwe Zondagsbrief

lees meer ยป

Pastoraat Pastoraat

Als Wijkgemeente Slinge willen we vooral een pastorale gemeente zijn. Een gemeente die voor elkaar zorgt, meeleeft en met en voor elkaar bidt. Voor pastorale dingen kunt u contact leggen met onze pastores. Hun telefoonnummers vindt u onder het kopje pastores. Ook houden de pastores van de Credokerk elke week spreekuur in de Credokerk. Tussen 9-10 uur kunt u op dinsdagmorgen terecht voor het maken van een afspraak, gewoon even iets delen of met elkaar een bakje koffie drinken. Johan Bos is wegens ziekte (voorlopig) niet aanwezig

Bijbelgespreksgroep Credokerk

14 en 28 JANUARI is er weer onze Bijbelgespreksgroep in de Credokerk. We zijn bezig met Het verhaal gaat van ds. Nico ter Linden. Om 10:30 beginnen we maar vooraf is er koffie. Info: Guus Ruijl 0624224253

Filmmiddag in de Vredeskerk

Filmmiddag maandag 27 januari om 15.30 uur tot 18.00 uur in de Vredeskerk
Op maandag 27 januari is het weer ‘showtime’ voor de film. Deze keer hebben Margriet en Fokje weer een film uitgekozen waar zeker over door te praten is. Het is de film ‘The Bucketlist’. De film gaat over twee mannen die beiden in het ziekenhuis zijn opgenomen en van de artsen te horen hebben gekregen dat zij niet lang meer te leven hebben. Ze hebben in eerste instantie niets met elkaar gemeen, maar besluiten toch om samen dingen te doen waar ze van hebben gedroomd, maar er nooit aan toe zijn gekomen. Het is een film met humor en tegelijk zet de film ook aan het denken: hoe zit dat eigenlijk met mij? Na het kijken van de film praten we er nog over door bij een heerlijk kopje soep gemaakt door Margriet. Welkom, wel graag even doorgeven aan Fokje Wierdsma als je van plan bent te komen. Telefoon 06-44216517.

Klassiek op Zuid

Concert Klassiek op Zuid 2 februari
Het thema van dit concert is ‘Op reis’. We gaan van start met het romantische strijkoctet voor maar liefst acht strijkers van Max Bruch. Daarna maken we met u een wereldreis langs landen waardoor ook Bruch zich liet inspireren. Vanaf 11.30 staat de koffie/thee klaar, aanvang concert 11.45 uur.

Maandagmorgengebed Maandagmorgengebed
MAANDAGMORGENGEBED
Maandag 3 februari 2020 is er om 9:30 weer maandagmorgengebed in de Open Hof. Met en voor elkaar bidden wordt ervan als opbouwend en inspirerend. Info: Ad Berkhout (0616376008)

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur