WELKOM WELKOM

Welkom op de website van de Protestantse Wijkgemeente Slinge.
Ons adres is:

Scriba wijkgemeente Slinge
mw. Grieta Stravers,
Strevelsweg 1038, 3083 LX tel. 06-55188761

scribawijkgemeenteslinge@gmail.com

Open Hofkerk

Middelharnisstraat 153-A
3086 GJ Rotterdam
tel. 010-480.20.33

Contactpersoon voor Pendrecht en Heijplaat

Mw Renkema-Lagendijk
Vlissingenplein 28
3086 GZ Rotterdam
Tel 010-4800995
rietar@live.nl

Scherpenhoek 5,
3085 EH Rotterdam
tel. 010-480.85.01

Streamdiensten gaan beginnen 12 juli 2020 Streamdiensten gaan beginnen 12 juli 2020
Online kerkdiensten vanuit de Credokerk met beeld

De camera en benodigde apparatuur in de Credokerk is geïnstalleerd. Ook is er proefgedraaid. Als de KPN de aansluiting op 8 juli opwaardeert , kan er op zondag 12 juli begonnen worden.
Het is dan met een minimale bezetting. Voorganger(s), organist, ambtsdragers, koster, eventueel zangeres/solist.

Wat hebben we nog steeds nodig?

1    Nog een paar mensen die het Beeldkerkdienst team willen versterken.

2    Het is best een flinke investering voor ons als wijkgemeente Slinge en Vredeskerk-Breepleinkerk. Daarom ook het verzoek om te bezien of u daar uw steentje aan kunt bijdrage, Dat kunt u doen op bankrekening NL59 INGB 0000 552 634 t.n.v. PgRZ wijkgemeente Slinge, graag erbij vermelden uitzending kerkdienst.

Voorlopig kiezen de beide wijkkerkenraden voor deze oplossing. Het fysiek bijwonen van de kerkdienst is dus nog niet mogelijk.

Pastoraat Pastoraat

Als Wijkgemeente Slinge willen we vooral een pastorale gemeente zijn. Een gemeente die voor elkaar zorgt, meeleeft en met en voor elkaar bidt. Voor pastorale dingen kunt u contact leggen met onze pastores. Hun telefoonnummers vindt u onder het kopje pastores. Ook houden de pastores van de Credokerk elke week spreekuur in de Credokerk. Tussen 9-10 uur kunt u op dinsdagmorgen terecht voor het maken van een afspraak, gewoon even iets delen of met elkaar een bakje koffie drinken. Johan Bos is wegens ziekte (voorlopig) niet aanwezig.
Het spreekuur is tot 1 juni helaas niet mogelijk i.v.m. Coronavirus.

Zondagsbrief Zondagsbrief

vanaf vrijdag staat hier de nieuwe Zondagsbrief. Tot 1 juli verschijnt de reguliere Zondagsbrief niet.

lees meer ยป

Gedicht Gedicht
In droefenis

Geen die het mensenhart begrijpt.
De mei was in de bloesembomen
toen mij de liefste werd ontnomen.
Geen die het mensenhart begrijpt:
de tranen wilden mij niet komen.

Geen die het mensenhart begrijpt:
het weer had 's nachts zijn keer genomen,
ik zag de wereld wit berijpt.
En ik liet vrij mijn tranen stromen.
Geen die het mensenhart begrijpt.